Boomschors Vandersteegen
Vragen? Contacteer ons.
Boomschors Vandersteegen
Kapelstraat 103
3720 Kortessem (B)

Telefoon:


E-mail:
info[a]vandersteegen.be

Openingsuren:
November t.e.m. februari:
Enkel op afspraak

Maart t.e.m. oktober:
Woensdag: 13-17h
Zaterdag: 09-13h

Hoe & wanneer gebeurt de levering?

Na uw bestelling krijgt u van ons - per mail - hiervan een overzicht. Zo heeft u steeds uw order bij de hand en kan u ons ook indien nodig contacteren. Vervolgens neemt een medewerker contact met u op om een planning op te maken voor de levering.

Door drukte kan, in de periode waarin de vraag naar schors hoog is (maart-juli) , het iets langer duren vooraleer de boomschors zal geleverd worden. We doen altijd het mogelijke om de levertermijnen zo kort mogelijk te houden. Aangezien we vanuit depots leveren verspreidt over het land wil dit zeggen dat we vrachten combineren vanuit de laadplaats, om zo transportkosten laag te houden.

Gijs Vandersteegen

Wij leveren de kleinere bestellingen (<10m³)  met lichte vrachtvoertuigen zoals een Iveco Daily. Dit zijn voertuigen met een relatief laag eigengewicht. Zo beschadigen we geen verhardingen of opritten en kunnen we ook gemakkelijk in- en uitrijden.

Onze vrachtvoertuigen kunnen uiteraard ook kippen. Aangezien wij enkel in bulk leveren (los) - geen bigbags (!) - kunnen wij onze prijzen ook laag houden, want verpakken is altijd duurder en vereist een andere opbouw om te kunnen leveren.. 

Grotere orders >20m³ worden met zwaardere vrachtwagens geleverd. Belangrijk hierbij is de ruimte en bereikbaarheid van de losplaats. Houdt hiermee rekening. U kan bij uw bestelling een keuze maken tussen EXPRESS LEVERING 48H of een STANDAARD LEVERING.Maak uw keuze tussen onze soorten boomschors >>