Boomschors Vandersteegen
Vragen? Contacteer ons.
Boomschors Vandersteegen
Kapelstraat 103
3720 Kortessem (B)

Telefoon:


E-mail:
info[a]vandersteegen.be

Openingsuren:
Dagelijks* 08-18h: NA afspraak.

November t.e.m. februari:
Enkel na telefonisch overleg

Maart t.e.m. oktober:
Woensdag: 13-17h: doorlopend
Zaterdag: 09-13h: doorlopend

*Zondag gesloten

Retourneren

Het herroepingsrecht is -wettelijk- uitgesloten voor bederfelijke goederen. Vermits boomschors een organisch product betreft

- en dus bederfelijk - kan op geleverde hoeveelheden boomschorsen GEEN aanspraak gemaakt worden op het zogenaamd retourrecht. Gelieve hiermee rekening te houden! Bij een online aankoop van andere producten (worteldoek, dekzeil, grondpennen...) heb je wettelijk gezien een bedenktijd van 14 dagen. Dit heet het herroepingsrecht. Dit gaat in op de dag na ontvangst van de bestelde producten. Tijdens deze termijn zul je wel zorgvuldig met het product en de verpakking moeten omgaan. Je zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen bepalen of je het wilt behouden. 

Als je van het herroepingsrecht gebruik wilt maken, wordt ervan je verwacht dat het product met alle toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking aan ons wordt geretourneerd en dit volledig op eigen kosten! Het aankoopbedrag, inclusief de eventuele bezorgkosten van de heenzending, wordt dan vervolgens binnen 30 dagen, nadat wij de bestelling - in oorspronkelijke staat - terug in ontvangst hebben kunnen nemen, terugbetaald.

Kosten voor het terug zenden.

De kosten om de goederen terug te zenden zijn steeds ten laste van de koper.

Nog andere vragen?

Neem in dat geval even contact op met de klantenservice om antwoord te krijgen.Start u retouraanvraag hier >>