Gebruik boomschors voor minder tuinonderhoud.

Moet u veel tijd steken in het onderhoud van uw tuin en heeft u te weinig tijd om er van te genieten? Dan is sierschors wellicht iets voor u! Onkruid kan een plaag zijn in elke tuin. Vaak betekent dit voor vele mensen uren onkruid wieden om de tuinperken netjes te houden. Boomschors is een 'alternatieve bodembedekker' die de onkruidgroei aanzienlijk verminderd. Bij ons vindt u zowel goedkope houtschors als de duurdere Franse boomschors (Pinus maritima). Wij leveren reeds vanaf 1m³ bij u aan huis in de provincies: Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant.


De prijzen van boomschors hangen ondermeer af van de soort. De prijs in bulk is altijd een stuk goedkoper dan wanneer u gaat boomschors kopen in zakken. Ook is de hoeveelheid van belang om een prijs te kunnen bepalen. U kan uw totaalprijs op deze website berekenen.


In combinatie met Anti-worteldoek is de sierschors nog effiënter en is de kans op onkruid zo goed als onbestaande. Wanneer u besteld bij ons ontvangt u 100% vers product! Die garantie geven wij u: dat u tevreden zal zijn van onze kwaliteit, service en prijs! U kan zelfs online gemakkelijk berekenen hoeveel schors u nodig heeft, gebruik gewoon onze Volume Calculator.

Simpelweg de lopende meters van het stuk ingeven en automatisch krijgt u te zien hoeveel m³ u nodig heeft!

U kan bij ons volgende soorten boomschors kopen;

  • Naaldhout sierschors
  • Sylvester boomschors
  • Franse houtschors

Deze boomschorsen zijn losgestort (in bulk) te verkrijgen en beschikbaar in formaten; 10/20 en 20/40 of 50/70.
U kan uw Ecocheques ook gebruiken om er boomschors mee te kopen. (mits +5% administratiekosten)

Betalen bij levering

24/24u - 7d/7d Online bestellen

Beste keuze Prijs/Kwaliteit

Het hele jaar door de mooiste schorsen!

Lichte vrachtvoertuigen

Snelle levering - Afhaal ook mogelijk