Gebruik boomschors voor minder tuinonderhoud.

Moet u veel tijd steken in het onderhoud van uw tuin en heeft u te weinig tijd om er van te genieten? Dan is boomschors wellicht iets voor u! Onkruid kan een plaag zijn in elke tuin. Vaak betekent dit voor vele mensen uren onkruid wieden om de tuinperken netjes te houden. Boomschors is een 'alternatieve bodembedekker' die de onkruidgroei aanzienlijk zal gaan verminderen.
Bij ons vindt u zowel goedkope tuinschors zoals naaldhout of populieren schors, alsook de duurdere Franse pin maritieme.
Wij leveren reeds vanaf 1m³ aan huis.

Wat kost boomschors in Limburg?

De prijzen van boomschors hangen ondermeer af van de soort. De prijs in bulk is altijd een stuk goedkoper dan wanneer u de schors in zakken gaat kopen. Ook is de hoeveelheid van belang om een prijs te kunnen bepalen. U kan uw totaalprijs inclusief transport en btw op deze website berekenen. In combinatie met Anti-worteldoek is de schors nog effiënter en is de kans op onkruid zo goed als onbestaande.

Wanneer u besteld bij ons ontvangt u steeds 100% vers product! Die garantie geven wij u: dat u tevreden zal zijn van onze kwaliteit, service en prijs! U kan zelfs online gemakkelijk berekenen hoeveel schors u nodig heeft, gebruik gewoon onze Volume Calculator. U kan er de lopende meters van het stuk ingeven en automatisch krijgt u te zien hoeveel m³ u nodig heeft!
Enkele van onze klanten kan u terug vinden via de webpagina referenties.

Boomschorsen
Betalen bij levering

24/24u - 7d/7d Online bestellen

Beste keuze Prijs/Kwaliteit

Het hele jaar door ruime voorraad!

Lichte vrachtvoertuigen

Snelle levering - Afhaal ook mogelijk