Transport & levering

Onze transportkosten worden berekend aan de hand van 2 factoren; de hoeveelheid van uw bestelling en de afstand.
Op de pagina van de verschillende soorten schorsen kan u aan de rechterkant een module gebruiken die transportkosten gaat berekenen op basis van de hoeveelheid (aantal m³) en de postcode. Het wijst zichzelf eigenlijk uit.  

Hoe en wanneer gebeurt de levering?

Na uw bestelling krijgt u van ons - per mail - hiervan een overzicht. Zo heeft u steeds uw order bij de hand en kan u ons ook indien nodig contacteren. Vervolgens neemt een medewerker contact met u op om een planning op te maken voor de levering.

We proberen ons best te doen om de levertermijn zo kort mogelijk te houden (5-6 werkdagen). Door drukte kan het echter, in de periode waarin de vraag naar schors hoog is (maart-juli), iets langer duren vooraleer de boomschors zal geleverd worden. 

Gijs Vandersteegen


Wij leveren de kleinere bestellingen (<10m³)  met lichte vrachtvoertuigen zoals een Iveco Daily. Dit zijn voertuigen met een relatief laag eigengewicht. Zo beschadigen we geen verhardingen of opritten en kunnen we ook gemakkelijk in- en uitrijden.

Onze vrachtvoertuigen kunnen uiteraard ook kippen. Aangezien wij enkel in bulk leveren (los) - geen bigbags (!) - kunnen wij onze prijzen ook laag houden, want verpakken is altijd duurder en vereist een andere opbouw om te kunnen leveren.. 

Grotere orders >20m³ worden met zwaardere vrachtwagens geleverd. Belangrijk hierbij is de ruimte en bereikbaarheid van de losplaats. Houdt hiermee rekening. U kan bij uw bestelling een keuze maken tussen EXPRESS LEVERING 48H of een STANDAARD LEVERING.


Betalen bij levering

24/24u - 7d/7d Online bestellen

Beste keuze Prijs/Kwaliteit

Het hele jaar door de mooiste schorsen!

Lichte vrachtvoertuigen

Snelle levering - Afhaal ook mogelijk