Prijs van Pellets vergelijken?

Ontdek online de beste pellets prijzen!

U bent op zoek naar pellets? Dan kan een hele opgave zijn want er is een groot aanbod aan merken en producenten. Het is een misvatting te denken dat alle pellets hetzelfde zouden zijn. Goedkope pellets zijn vaker gemaakt van minder kwalitatieve reststromen van hout. Hierdoor branden deze pellets slecht op, laten veel assen na of u dient ze te gaan mengen met betere kwaliteit pellets met alle rompslomp en gedoe van dien.

De prijzen van pellets dient u dus op een juiste manier te bekijken. Goedkoper pellets uit het verre buitenland kunnen u immers veel kopzorgen bezorgen. Zelfs indien pellets voldoen aan een keurmerk DINplus A1, kan u de pech zomaar hebben om toch slechte pellets in huis te halen! Pellets prijzen bij buldepot Vandersteegen zijn marktconform en bovendien aan de beste kwaliteit.

German pellets, EcoPower pellets of Agricon pellets aan de beste prijs!

We hebben geen groot aanbod van merken, maar de merken die we aanbieden zijn zelfs door ons uitvoerig getest en geschikt bevonden om alzo voor klanten op lange termijn een goede betrouwbare leverancier te kunnen zijn.

Vragen over onze pellets? Pellets online bestellen?
Aarzel niet om even contact op te nemen met ons!

Hieronder een overzicht van de locaties tot waar wij de pellets kunnen leveren in de provincie Limburg:


    
Pallet pellets EcoPowerPallet German Pellets


Betalen bij levering

24/24u - 7d/7d Online bestellen

Beste keuze Prijs/Kwaliteit

Het hele jaar door ruime voorraad!

Lichte vrachtvoertuigen

Snelle levering - Afhaal ook mogelijk