Waar pellets kopen in de buurt?

Houtpellets

Alle houtpellets kopen aan de beste prijs?

Uw woning efficiënt verwarmen? Houtpellets zijn een ecologisch, hernieuwbare brandstof met een zeer gunstig rendement en bovendien een lage uitstoot. Om pellets te kunnen verbranden kan u kiezen voor een pelletkachel of pelletketel.

De pellets die we te koop aanbieden zijn gekeurd voor kwaliteitslabels DINplus alsook ENplus A1. Het ENplus A1-label garandeert een betere prijs/kwaliteit van de houtpellets. Ook het stofgehalte, de calorische waarden en het asgehalte van de pellets moet binnen bepaald waarde liggen.

Houtgranulaten van loofhout en naaldhout te koop

De Pellets die je kan kopen bij leverancier Vandersteegen, bestaan uit 80% loofhout en 20% naaldhout. Bovendien zijn alle houtpellets CO2-neutraal en compact in opslag in verhouding tot tradioneel stookhout.

De stretchfolie die de hele pallet omhult en de plastic verpakking van de zakken pellets, beschermt tegen vocht, zodat de pellets in principe ook buiten kunnen gestockeerd worden. Toch is het aangeraden de houtpellets op een overdekte - droge - plaats te stockeren. De pellets gemaakt van loofhout of naaldhout hebben een 100% zuiver natuurlijke samenstelling die een zuivere en langdurige verbranding mogelijk maken. De as-vorming is hierdoor minimaal.

Houtpellets leveranciers in Limburg

Pellets kopen in de buurt kan u dus bij Bulkdepot Vandersteegen gemakkelijk online. Pellets online bestellen kan 24/24, 7 op 7.
Wij kunnen grote paletten houtpellets ook aan huis leveren. Hierbij is het wel belangrijk dat u steeds rekening houdt met het feit dat wij enkel op vlakke niveau's leveren. Dus niet op hellingen. Al onze pellets die we te koop aanbieden zijn DINplus A1 gekeurd. Ontdek ons gamma! Loofhout of naaldhout houtpellets, u kan nu alle houtpellets gemakkelijk online bestellen.

Vragen over onze pellets? Pellets online bestellen?
Aarzel niet om even contact op te nemen met ons!

Wij leveren de pellets aan huis in de kempen en in Vlaams Brabant en ook in Limburg.
Hieronder kan u een overzicht terugvinden waar wij de pellets leveren in de provincie Limburg:


    
Pallet pellets EcoPowerPallet German Pellets

EcoPower - German Pellets - Premium Pellets


Alle houtpellets online kopen
Betalen bij levering

24/24u - 7d/7d Online bestellen

Beste keuze Prijs/Kwaliteit

Het hele jaar door ruime voorraad!

Lichte vrachtvoertuigen

Snelle levering - Afhaal ook mogelijk