Onkruid gemakkelijk bestrijden

Bij heel wat mensen is de lente een aankondiging van bloei en groei maar ook het onkruid kan binnekort weer snel uit de grond te voorschijn komen.

Snel onkruid bestrijden met een minimum aan moeite kan als u één vuistregel blijft hanteren; Hoe vroeger u begint met het onkruid te wieden, hoe minder tuinafval u heeft en hoe gemakkelijker het onkruid los komt.

Laat u onkruid te lang staan of groeien dan zal u in plaats van hier en daar een "plukje" onkruid een hele struik moeten weg doen en dus met meer tuinafval zit.

Hoe eerder het onkruid weg is, hoe beter het is voor de bloemen en planten. Onkruid onttrekt namelijk vocht- en voedingsstoffen uit de bodem, maar heeft ook tevens een grote aantrekkingskracht op insecten (plaagdieren) en ziekten.

Onkruid bestrijden en voorkomen in 3 stappen!

Als u op een milieuvriendelijke manier uw onkruid in de tuin te lijf wil gaan en ook wil voorkomen dat u om de haverklap opnieuw onkruid moet verwijderen, dan kan u best op de volgende manier te werk gaan;
  • 1. Eerst bodem volledig onkruidvrij maken door te schoffelen.
  • 2. Breng anti-worteldoek aan en veranker deze met pinnen in de grond.
  • 3. Tenslotte een laag boomschors die ervoor zal zorgen dat uw planten beschermt blijven tegen vorst, uitdroging, erosie en onkruid.

Betalen bij levering

24/24u - 7d/7d Online bestellen

Beste keuze Prijs/Kwaliteit

Het hele jaar door de mooiste schorsen!

Lichte vrachtvoertuigen

Snelle levering - Afhaal ook mogelijk