Pellets via internet online kopen?

De betrouwbaarheid om online iets te kopen is de dag van vandaag, mede door internetfraude, niet vanzelfsprekend. De tactieken van cybercriminelen worden almaar meer sluw en daarom is goederen bestellen via internet tegenwoordig niet zonder risico. Bij bulkdepot Vandersteegen kan u dankzij de betaling bij levering, het risico grotendeels beperken om geld te verliezen. U kan de pellets betalen met bancontact of contant geld. Omwille van de kwetsbaarheid van online betalingsystemen, hebben wij er bewust voor gekozen om geen online betaling die rechtstreeks online wordt verwerkt, aan te bieden.

Veilig houtpellets aankopen en betalen bij aflevering.

Bij Bulkdepot Vandersteegen kan u terecht voor diverse soorten pellets. Alle houtpellets voldoen aan de beste kwaliteit en samenstellingen. De keurmerken DIN+ en A1 zijn standaard van toepassing op de pellets. Hierdoor heeft u de garantie dat in uw pelletkachel enkel de beste soort brandstof terecht komt.

Ontdek ons ruim gamma houtpellets nu via onze webshop.

Pellets van top-kwaliteit aan de scherpste prijzen. Professioneel advies en degelijke service, 365 dagen/jaar! Voorzie een gezellige warmte met de pelletkachel in huis!    
Pallet pellets EcoPowerPallet German PelletsBetalen bij levering

24/24u - 7d/7d Online bestellen

Beste keuze Prijs/Kwaliteit

Het hele jaar door ruime voorraad!

Lichte vrachtvoertuigen

Snelle levering - Afhaal ook mogelijk