Boomschors te koop aangeboden

Indien u op zoek bent naar sierschors en deze wenst aan te kopen, dan bent u bij Boomschors Vandersteegen op het juiste adres. Wij bieden diverse soorten bodembedekkers aan die u kan raadplegen via de pagina sierschorsen. Boomschors is het ideale alternatief om op een biologische verantwoorde manier onkruid gaan te bestrijden. Een bijkomend voordeel dat u minder onkruid in uw tuin of perken heeft is dat u meer zal kunnen genieten van uw tuin zonder er uren tijd aan te besteden.

De boomschors die wij te koop aanbieden, is prijs/kwalitatief de beste keuze op de markt! Houtschors kan u het best in een laagje van 7 tot 10 cm dik aanbrengen op een onkruidvrije bodem dan bent u al naargelang de soort boomschors 2 tot 7 jaar verlost van het onkruid.

Daarenboven beschermt sierschors ook uw bodem tegen uitdroging (bij langdurig warm weer) en in de winter worden de wortels van uw planten en bloemen beter beschermd tegen een eventuele strenge vorst. Ook is boomschors veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld onkruidverdelgers die meestal vol chemische troep zitten en bovendien ook nog eens uw bloemen en planten om zeep helpen.

Betalen bij levering

24/24u - 7d/7d Online bestellen

Beste keuze Prijs/Kwaliteit

Het hele jaar door de mooiste schorsen!

Lichte vrachtvoertuigen

Snelle levering - Afhaal ook mogelijk